UEFA Europa Conference League 2021/07/30 01:00:00
H2H
последните 2, Моадон Спорт Ашдод Победи 0, Равенства 1, Загуби 1, Резултат 0.0 и допуснати голове 0.5 на игра
2021/07/30
UEFA ECL
Моадон Спорт Ашдод
Моадон Спорт Ашдод
Карабак
Карабак
+0.5
0
1
L
2021/07/23
UEFA ECL
Карабак
Карабак
Моадон Спорт Ашдод
Моадон Спорт Ашдод
-1
0
0
D